Auto polijsten

Online afspraak maken

Auto polijsten

Auto polijsten

Intensief poetsen en polijsten van uw auto – dat is de kern van deze behandeling. Kleine krasjes en oneffenheden verdwijnen. De lak wordt weer in topconditie gebracht. Daardoor krijgt uw auto zijn oorspronkelijke glans terug.

Prijs

Vanaf € 349,- *

Wachttijd

Circa 1 dag

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Buitenzijde auto polijsten

Omdat goede lak met een afsluitende waxlaag niet alleen mooi oogt, maar vooral ook de nodige bescherming biedt aan de auto, gaan we hierbij secuur te werk. Het wassen doen we met de hand en we nemen alles mee: dorpels, kofferklep, deuren, en van alles ook goed de randjes.

Auto polijsten is maatwerk

Het polijsten is echt maatwerk. We inspecteren de auto eerst goed. Want elke auto is anders: veel of weinig krassen, die wel of niet diep gaan. De ene soort lak kan meer hebben dan de andere, zelfs de kleur kan verschil maken.

Daarna gaan we aan de slag met het polijsten van de auto. Verweerde was- en laklagen moeten eraf. Polijsten gaat zo nodig in enkele stappen, van grof naar fijn. De afsluiting is altijd met de ‘blauwe pad’, die zorgt voor een optimaal strak oppervlak.

Maandenlang plezier van uw gepoetste auto

Om de herstelde laklaag goed te beschermen, volgt uiteraard nog wax. Kwikstraat Carcleaning kiest daarbij voor hoge kwaliteit, zodat de wax een paar maanden blijft zitten. Dat maakt de auto goed waterafstotend, waardoor vuil er minder vat op heeft.

auto polijsten

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.