030 - 2074155 info@kwikstraat.nl

Cabriodak impregneren

Online afspraak maken

Cabriodak
impregneren

Cabriodak
impregneren

Een cabrioletkap is op zijn best als je hem niet ziet: bij mooi weer dus. Staat de kap wel op, dan moet die er goed uitzien – dat maakt elke auto tot een chique bak.

Helaas staat dat kap vaak op, en dan heeft hij het zwaar te verduren van regen, felle zonneschijn en soms vorst. Schimmels, algen en mos nemen bezit van de kap.

Laat de cabriokap reinigen en impregneren. Zo toont hij (bijna) weer als nieuw.

Prijs

Vanaf € 99,-

Wachttijd

Circa 5 uur

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Cabriodak impregneren

Voordat wij starten met het impregneren van het cabriodak, wassen een vervuilde kap eerst grondig. Met een zacht schuimend middel dat alle vuil losweekt. Daarna borstelen we handmatig het vuil er voorzichtig af en spoelen goed na. De kap is nu helemaal schoon.
Als de kap goed gedroogd is, gaan we over tot impregneren. Dat doen we met een hoogwaardig middel, op basis van nano-technologie. Dankzij een filmvormende olie wordt het doek waterafstotend. De kap is weer voor lange tijd absoluut waterdicht.

Resultaat is dat u weer trots kunt zijn op uw cabriolet, zowel bij mooi weer als bij regen!

Laat de kap impregneren na aankoop van een nieuwe cabrio

Bij een splinternieuwe cabrio kan het nodig zijn om de kap direct te laten impregneren. Fabrikanten doen met soms nogal zuinigjes, omdat ze heel restrictief moeten omgaan met chemicaliën.

Zelf schoonmaken of wasstraat?

Zelf de cabrioletkap schoonmaken kan wel, maar vergt naast flink wat tijd en de nodige kennis, specialistische reinigingsmiddelen en een goed impregneermiddel. Laat de cabrio niet zomaar in een wasstraat wassen. Maar maak gebruik van een speciaal cabrio programma. Kwikstraat Carwash XXXL biedt een speciaal cabrioprogramma, waarbij er rekening gehouden wordt met de kwetsbare cabrioletkap.

Tip: Met een cabrio is het niet slim om langdurig te parkeren onder bomen. Vogels en insecten in de boom laten van alles vallen en kunnen de cabrioletkap ernstig vervuilen.

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.