Cabriodak impregneren

Online afspraak maken

Cabriodak
impregneren

Cabriodak
impregneren

Een cabrioletkap is op zijn best als je hem niet ziet: bij mooi weer dus. Staat de kap wel op, dan moet die er goed uitzien – dat maakt elke auto tot een chique bak.

Helaas staat de kap vaak op, en dan heeft hij het zwaar te verduren van regen, felle zonneschijn en soms vorst. Daardoor komen er schimmels, algen en mos op de kap.

Laat het cabriodak reinigen en impregneren. Zo toont hij (bijna) weer als nieuw.

Prijs

Vanaf € 139,-

Wachttijd

Circa 5 uur

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Cabriodak impregneren

Voordat wij starten met het impregneren van het cabriodak, wassen we de vervuilde kap eerst grondig. Dat doen we met een zacht schuimend middel dat al het vuil losweekt. Daarna borstelen we handmatig het vuil er voorzichtig af en spoelen goed na. De kap is nu helemaal schoon.

Zodra de kap gedroogd is, beginnen we met het impregneren. Dat doen we met een hoogwaardig middel, op basis van nano-technologie. Dankzij een filmvormende olie wordt het doek waterafstotend. Het cabriodak is weer voor lange tijd absoluut waterdicht.

Resultaat is dat u weer trots kunt zijn op uw cabriolet, zowel bij mooi weer als bij regen!

Heeft u een nieuwe cabriolet gekocht? Laat na aankoop de het cabriodak impregneren

Bij een splinternieuwe cabrio kan het nodig zijn om de kap direct te laten impregneren. Fabrikanten doen met soms nogal zuinigjes, omdat ze heel restrictief moeten omgaan met chemicaliën.

Zelf schoonmaken of naar de wasstraat?

Zelf het dak van uw cabrio schoonmaken kan wel. Maar het vergt naast flink wat tijd en de nodige kennis, specialistische reinigingsmiddelen en een goed impregneermiddel.

Laat de cabrio niet zomaar in een wasstraat wassen. Maar maak gebruik van een speciaal cabrio programma.

Kwikstraat Carwash XXXL biedt een speciaal cabrioprogramma, waarbij er rekening gehouden wordt met de kwetsbare cabrioletkap.

3 tips voor uw cabriokap

  1. Met een cabrio is het niet slim om langdurig te parkeren onder bomen. Vogels en insecten in de boom laten van alles vallen en kunnen de cabrioletkap ernstig vervuilen.
  2. Probeer het cabriodak alleen in te klappen als deze droog is. Wanneer u de kap nat inklapt ontstaan er algen en weerplekken.
  3. Goed onderhoud verlengt de levensduur van de kap. Daarom adviseren wij om een cabriodak minimaal 1x per jaar te laten reinigen en impregneren.
Cabriodak impregneren

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.