Coating (Lakverzegeling)

Online afspraak maken

Coating (Lakverzegeling)

Coating (Lakverzegeling)

Coating (lakverzegeling) biedt de hoogste bescherming aan uw auto. Wilt u nóg langer plezier hebben van uw gepoetste auto? Kies er dan voor om de polijstbehandeling af te laten sluiten met een coating.

Kwikstraat Carcleaning biedt twee verschillende soorten coating aan. Onze medewerkers informeren u graag over de juiste variant voor uw auto.

Prijs

Vanaf € 149,95

Wachttijd

Circa 1 dag

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Coating (Lakverzegeling)

Een grote opfrisbeurt met polijsten van de auto kunt u uitbreiden met een coating. Deze extra behandeling heeft als resultaat dat de lak een zichtbaar hogere en diepere glans krijgt.

Belangrijker nog, is dat coating een beschermlaag oplevert die uw auto zeer goed beschermt tegen vuil en weersinvloeden. Zeker voorafgaand aan de winter is dat een goed idee.

Dankzij coating zult u nóg langer plezier hebben van een extra goede poetsbeurt van de auto. Kwikstraat Carcleaning biedt twee varianten lakverzegeling:

  • Standaard coating
  • Glascoating / keramische coating

Prijs: vanaf € 149,95
Wachttijd: 1 dag

De varianten coating van Kwikstraat Carcleaning Zeist

Maandenlang plezier van uw gepoetste auto

Inclusief garantiecertificaat

Prijs: vanaf € 149,95

Standaard coating

Coating zorgt ervoor dat vuil zich minder snel hecht in de autolak. Waardoor de lak voor langere tijd beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Tegelijkertijd geeft onze standaard coating een mooie glans aan de lak. Coating lakverzegeling is een acryl laag, die machinaal in de lak wordt gemasseerd. Dat geeft een mooiere en diepere glans dan bijvoorbeeld autowax.

Met onze standaard coating heeft u maandenlang plezier van uw gepoetste auto.

De meest duurzame coating die er is.

Inclusief garantiecertificaat

Prijs: vanaf € 399,-

Glascoating (keramische coating)

Glascoating is de meest duurzame lakverzegeling die er is. Deze wordt gewoonlijk alleen op nieuwe auto’s gebruikt. Maar kan zonder problemen ook worden aangebracht op gebruikte auto’s. Dit gebeurt uiteraard pas nadat de lak weer in topconditie is gebracht.

Lakverzegeling middels glascoating zorgt voor een wapening tegen de inwerking van vogelpoep, geplette insecten, strooizout, uv-straling en zure regen. Bovendien ontstaan er minder makkelijk minikrasjes en swirls. En áls deze al ontstaan, zijn ze vrij eenvoudig onzichtbaar weg te poetsen.

Lees meer over glascoating

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.