Geurbehandeling met ozon

Online afspraak maken

Geurbehandeling met ozon

Geurbehandeling met ozon

Nare luchtjes in de auto kunnen na verloop van tijd ontstaan om diverse redenen. Bijvoorbeeld omdat er regelmatig in de auto is gerookt, of omdat er vaak huisdieren zijn vervoerd. Ook als u dit zelf niet meer ruikt, zal een passagier het wel opvallen.

Kwikstraat Carcleaining ziet het als zijn plicht erop te wijzen dat vieze luchtjes ook vaak worden veroorzaakt door bacteriën. Hoesten en niezen kunnen een gevolg zijn van een verkeerde klimaatregeling. Maar het kan ook komen door bacteriën die zich in het interieur en/of in de luchtfilters hebben genesteld. Onze geurbehandeling met ozon biedt dan uitkomst.

Prijs

Vanaf € 60,-

Wachttijd

Circa 1 dag

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

De geurbehandeling met ozon van Kwikstraat Carcleaning

Er zijn heel veel producten te koop om bedompte lucht te onderdrukken of te overstemmen met frisse geurtjes, maar daarmee is de oorzaak van het probleem niet opgelost. Het is daarom ook in het belang van gezondheid om nare luchtjes in uw auto echt uit te schakelen.

Bliksems fris met ozon

Kies voor een serieuze aanpak om echt van vieze (ongezonde) luchtjes af te raken en maak gebruik van onze geurbehandeling met ozon. Ozon is een natuurlijk, frisruikend gas, dat onder meer vrijkomt bij onweer met veel bliksem. Het is daarom op een natuurlijke manier ‘bliksems fris’.

Ozon is een soort hyperactieve vorm van zuurstof. Wij blazen dit in de auto, zodat alle plekken worden bereikt. De ozon doodt bacteriën. Daarmee worden onprettige luchtjes verdreven. En de ozon schakelt ook direct de oorzaak van ongezonde lucht uit. Daarnaast maken wij de luchtkanalen en filters schoon.

Goede aanvulling bij het cleanen van uw auto

Om onze kwaliteit te garanderen adviseren wij om de geurbehandeling te combineren met een Interieurbehandeling compleet. Op die manier wordt uw auto helemaal schoon en fris.

Geurbehandeling met ozon

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto.
Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak.
Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.