Glascoating of keramische coating is de meest duurzame lakverzegeling die er is. Deze wordt gewoonlijk alleen op nieuwe auto’s gebruikt. Maar de coating kan zonder problemen ook worden aangebracht op gebruikte auto’s. Uiteraard doen wij dat pas nadat de lak weer in topconditie is gebracht.

Glascoating is duurzame lakverzegeling

Kwikstraat Carcleaning maakt gebruik van de Forever Young Ceramic Coating van Ma-Fra. Dit product zorgt voor een coating die het midden houdt tussen een laagje kunststof en glas. Deze laag is zo hard en glad, dat vocht en vuil er amper vat op hebben.

Lakverzegeling_Glascoating_Kwikstraat_Keramische coatingDe glascoating zorgt voor een wapening tegen de inwerking van vogelpoep, geplette insecten, strooizout, uv-straling en eventueel zure regen.

Bovendien ontstaan er minder makkelijk minikrasjes en swirls. En áls deze al ontstaan, zijn ze vrij eenvoudig onzichtbaar weg te poetsen.

Gecertificeerd retailer

Glascoating lakverzegeling wordt aangebracht via een speciale procedure. Het vereist vakmanschap en materiaalkennis. Daarom mag het alleen worden toegepast door gecertificeerde retailers. Vanzelfsprekend beschikt Kwikstraat Carcleaning over dit certificaat. Hierdoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

Prijs glascoating lakverzegeling

De vanaf prijs voor de glascoating lakverzegeling is € 399,-. Dit bedrag is exclusief polijsten om de lak te optimaliseren.

Voor grotere auto’s geldt een toeslag van € 50,-.

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom bieden wij de glascoating voor oudere auto’s alleen aan in combinatie met auto polijsten.

Klik hier om een afspraak te maken voor glascoating.