Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
030 - 2074155 info@kwikstraat.nl

Koplampen polijsten

Online afspraak maken

Koplampen
polijsten

Koplampen
polijsten

Polijsten van koplampen is een goed alternatief voor het vervangen van minder helder geworden lampen. De kosten voor vervanging zijn al snel ruim € 100 per koplamp. Voor de helft van dat bedrag polijsten wij beide koplampen, zodat ze weer glimmen alsof ze nieuw zijn.

Koplampen laten polijsten kan nodig zijn voor de veiligheid. Omdat u in een auto met doffe koplampen minder goed zichtbaar bent in het verkeer. Met gepolijste koplampen kunt u weer veilig op weg.

Prijs

€ 50,- voor 2 koplampen

Wachttijd

Circa 60 minuten

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Met gepolijste koplampen veilig op weg

Doffe of verweerde koplampen zijn niet mooi om te zien. Erger is dat ze ook nog eens gevaarlijk zijn. In het verkeer is het belangrijk om goed zicht te hebben én om goed gezien te worden. Daarom wordt een auto met doffe koplampen afgekeurd tijdens de APK-keuring.
Door de koplampen te laten polijsten kunt u weer veilig op weg. En de auto ziet er weer piekfijn uit.

De behandeling

Tijdens het polijsten worden de koplampen ontdaan van de verweerde buitenlaag en voorzien van een nieuwe beschermende laag.

Uiteraard kunnen we ook achterlampen en zijlichten polijsten.

Polijsten van koplampen is een goed alternatief voor het vervangen van minder helder geworden lampen. Zit er echter een scheur of barst in een koplamp, dan kan het nodig zijn om die te vervangen. Want ook door de kleinste kieren komt vocht naar binnen, dat zich als een waas kan afzetten tegen de binnenkant van het glazen of kunststof omhulsel. Bovendien kunnen dan de lampen makkelijk stuk gaan.

Prijs: € 50,- voor 2 koplampen

Wachttijd: circa 60 minuten

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.