Koplampen polijsten

Online afspraak maken

Koplampen
polijsten

Koplampen 
polijsten

Polijsten van koplampen is een goed alternatief voor het vervangen van minder helder geworden lampen. De kosten voor vervanging zijn al snel ruim € 100,- per koplamp. Met het laten polijsten van koplampen bent u beduidend goedkoper uit.

Koplampen laten polijsten kan nodig zijn voor de veiligheid. Omdat u in een auto met doffe koplampen minder goed zichtbaar bent in het verkeer. Met gepolijste koplampen kunt u weer veilig op weg.

Prijs

€ 140,- voor 2 koplampen,
inclusief coating

Wachttijd

Circa 90 minuten

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Met gepolijste koplampen veilig op weg

Doffe of verweerde koplampen zijn niet mooi om te zien. Erger is dat ze ook nog eens gevaarlijk zijn. In het verkeer is het belangrijk om goed zicht te hebben én om goed gezien te worden. Daarom wordt een auto met doffe koplampen afgekeurd tijdens de APK-keuring.
Door de koplampen te laten polijsten kunt u weer veilig op weg. En de auto ziet er weer piekfijn uit.

Werkwijze koplampen polijsten

Tijdens het polijsten worden de koplampen glad gemaakt en ontdaan van de verweerde buitenlaag. 

Uiteraard kunnen we ook achterlampen en zijlichten polijsten.

Polijsten van koplampen is een goed alternatief voor het vervangen van minder helder geworden lampen. Zit er echter een scheur of barst in een koplamp, dan kan het nodig zijn om die te vervangen. Want ook door de kleinste kieren komt vocht naar binnen, dat zich als een waas kan afzetten tegen de binnenkant van het glazen of kunststof omhulsel. Bovendien kunnen dan de lampen makkelijk stuk gaan.

Beschermende coating en garantie

Na het polijsten voorzien wij de koplampen van een coating. Door na het polijsten een nieuwe beschermende laag aan te brengen, heeft u langer plezier van de gepolijste koplampen.

Door de coating kunnen wij garanderen dat u lang plezier heeft van de het polijsten van de koplampen. Daarom geven wij 2 jaar garantie.

Prijs: € 140,- voor 2 koplampen, inclusief coating en 2 jaar garantie

Wachttijd: circa 90 minuten

 

 

Online afspraak maken voor koplampen polijsten

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.