030 - 2074155 info@kwikstraat.nl

Lakverzegeling

Online afspraak maken

Lakverzegeling

Lakverzegeling

Lakverzegeling biedt de hoogste bescherming aan uw auto. Wilt u nóg langer plezier hebben van uw gepoetste auto? Kies er dan voor om de polijstbehandeling af te laten sluiten met een lakverzegeling. Kwikstraat Carcleaning biedt drie verschillende soorten lakverzegeling aan. Onze medewerkers informeren u graag over de juiste variant voor uw auto.

Prijs

Vanaf € 75,-

Wachttijd

Circa 1 dag

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Lakverzegeling

Een grote opfrisbeurs met polijsten van de auto kunt u uitbreiden met lakverzegeling. Deze extra behandeling heeft als resultaat dat de lak een zichtbaar hogere en diepere glans krijgt.

Belangrijker nog, is dat lakverzegeling een beschermlaag oplevert die uw auto zeer goed beschermt tegen vuil en weersinvloeden. Zeker voorafgaand aan de winter is dat een goed idee.

Dankzij lakverzegeling zult u nóg langer plezier hebben van een extra goede poetsbeurt van de auto. Kwikstraat Carcleaning biedt drie varianten lakverzegeling:

  • Standaard lakverzegeling
  • Waxguard lakverzegeling
  • Glascoating / keramische coating

Prijs: vanaf € 75,- Wachttijd: 1 dag

De drie varianten lakverzegeling van Kwikstraat Carcleaning Zeist:

Maandenlang plezier van uw gepoetste auto

Inclusief garantiecertificaat

Prijs: vanaf € 75,-

Standaard lakverzegeling
Lakverzegeling zorgt ervoor dat vuil zich minder snel hecht in de autolak. Waardoor de lak voor langere tijd is beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Tegelijkertijd geeft onze standaard lakverzegeling een mooie glans aan de lak. Lakverzegeling is een acryl laag, die machinaal in de lak wordt gemasseerd. Dat geeft een mooiere en diepere glans dan bijvoorbeeld autowax.

Met onze standaard lakverzegeling heeft u maandenlang plezier van uw gepoetste auto.

Zeer goede bescherming tegen vuil en weersinvloeden

Geeft een diepere en hogere glans

Inclusief garantiecertificaat

Prijs: vanaf € 199,-

Waxguard lakverzegeling
De lakverzegeling met WaxGuard gaat duidelijk nog een stapje verder. Hiermee krijgt de lak een zichtbaar hogere en diepere glans. Tegelijk is de bescherming tegen vuil en schadelijke weersinvloeden zeer goed.

De bescherming is letterlijk gegarandeerd goed, want wij leveren bij deze behandeling een garantiecertificaat. WaxGuard is een product van Cartec, dat onderhoudsproducten voor auto’s levert aan de professionele autobranche en marktleider is in deze sector. Het is langdurig getest in de praktijk, ook onder de meest extreme omstandigheden. Waxguard wordt verkocht in onder meer Finland en Noorwegen, waar vooral in de winter barre weersomstandigheden heersen.

Kwikstraat Carcleaning is een erkend Waxguard Specialist

De meest duurzame coating die er is.

Inclusief garantiecertificaat

Prijs: vanaf € 399,-

Glascoating (keramische coating)
Glascoating is de meest duurzame lakverzegeling die er is. Deze wordt gewoonlijk alleen op nieuwe auto’s gebruikt. Maar kan zonder problemen ook worden aangebracht op gebruikte auto’s. Dit gebeurt uiteraard pas nadat de lak weer in topconditie is gebracht.

Lakverzegeling middels glascoating zorgt voor een wapening tegen de inwerking van vogelpoep, geplette insecten, strooizout, uv-straling en zure regen. Bovendien ontstaan er minder makkelijk minikrasjes en swirls. En áls deze al ontstaan, zijn ze vrij eenvoudig onzichtbaar weg te poetsen.

Lees meer over glascoating

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.