Leerbehandeling

Online afspraak maken

Leerbehandeling

Leerbehandeling

Leer is een natuurproduct wat goed onderhouden dient te worden. Gebeurt dat niet, dan ontstaan er na verloop van tijd slijtageplekken, scheurtjes en verkleuringen.

Door het leer tijdig te behandelen, blijft de leren bekleding in topconditie.

Prijs

Vanaf € 159,-

Wachttijd

Circa 1 dag

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Leenauto
Gratis leenfiets

Bescherm uw leren bekleding met een leerbehandeling

Vergeleken met stoffen bekleding, heeft leren autobekleding meer verzorging nodig. Om uitdroging, scheuren of verkleuren te voorkomen adviseren wij om de leerbehandeling minimaal 1x per jaar te herhalen.

De leerbehandeling van Kwikstraat Carcleaning

Kwikstraat Carcleaning maakt alleen gebruik van de beste producten. Daardoor krijgt het leer de verzorging die het nodig heeft, en wordt het leer goed gereinigd en gevoed.

Wij starten de leerbehandeling met het reinigen van het leer met stoom. Daarna wordt het nog een keer gereinigd met een borstel van paardenhaar en een zachte doek. Vervolgens wordt er een conditioner aangebracht. Daarmee wordt het leer beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. En kunt u nog lang genieten van nette autostoelen.

Naast de leerbehandeling kunnen wij u ook helpen wanneer u vlekken in de leren bekleding heeft. Wij hebben een ruim assortiment met reinigingsproducten, waarmee we de meeste vlekken de baas kunnen.

 

Wat kunt u zelf doen om uw leren bekleding mooi te houden?

Wij begrijpen dat u zuinig bent op uw auto en daarom de leren bekleding graag mooi wilt houden. Wij geven u enkele tips:

Bijhouden
Zorg dat het leer regelmatig gereinigd en gevoed wordt met een goede conditioner.

Gebruik producten van hoge kwaliteit
Wanneer u zelf het leer behandelt, gebruik dan alleen producten van hoge kwaliteit.

Vermijd zonlicht
Vermijd zo veel mogelijk direct zonlicht op de bekleding. Door de UV straling verkleurt het leer snel

Voorkomen is beter dan genezen
Een open deur, maar probeer vlekken te voorkomen. En wanneer u toch op de bekleding morst, maak dat dan zo snel mogelijk schoon.

Voor lichte vlekken volstaat een schoon sopje. Penvlekken kunt u het beste verwijderen door te deppen met een mengsel van water en alcohol (meer water dan alcohol).

Leerbehandeling Kwikstraat Carwash Zeist

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.