Snowfoam

Handwas met snowfoam kan een goed alternatief zijn voor de wasstraat. Een auto wassen in onze wasstraat gaat goed, veilig en milieuvriendelijk. Toch kan er reden zijn te kiezen voor de ouderwetse handwas. Die reden kan gevoelsmatig zijn. Maar ook keihard: bijvoorbeeld omdat de auto door uitbouw diverse lastige hoekjes heeft, waar de automatisch wasborstels niet zo goed bij kunnen. Maar ook bezitters van een old-timer met kwetsbare lak, geven vaak de voorkeur aan snowfoam handwas.

Prijs

Vanaf € 34,95

Wachttijd

Circa 30 minuten

VIP wachtruimte

Geniet van een kop koffie in onze VIP wachtruimte.

Extra services

Gratis leenfiets

Snowfoam handwas

De snowfoam behandeling van Kwikstraat Carcleaning houdt in dat de auto geheel met de hand wordt gewassen. Eerst wordt het vuil losgeweekt, en vervolgens met behulp van een reinigingsmiddel verwijderd. Daarna wordt de auto gelijkmatig in de polish gezet en handmatig gedroogd.

Wassen met snowfoam is gegarandeerd 100% krasvrij!

Wassen met snowfoam kan een uitkomst zijn voor onder meer old-timers met kwetbare lak, voor heel luxe auto’s en voor auto’s die op een bijzondere manier zijn uitgebouwd met bijvoorbeeld een puike spoiler. Handwassen kan dan gewenst of nodig zijn om ofwel extra voorzichtig om te gaan met de lak, ofwel om lastig bereikbare plekken te reinigen waar de automatische borstels niet goed bij kunnen komen.

Een snowfoam behandeling vergt wat extra werk. Dankzij een goede training én de nodige ervaring, doen de mannen van Kwikstraat Carcleaning dit karwei in een half uur. U kunt er dus gewoon op wachten, met een kop koffie van de zaak erbij.

Prijs: € 34,95

Tijdsduur: circa 30 minuten

Online afspraak maken

Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch of online.